tirsdag den 2. april 2013

Lockoutens første dag

De fleste af os har nok gået og frygtet denne dag i Påskeferie. Nu er lockouten en realitet og DLF har bedt alle lærere om at møde op foran deres respektive skoler første dag efter Påskeferien for at signalisere at vi gerne vil arbejde.


Her står vi så ... både forundrede og en smule fortabte foran vores arbejdsplads. Vi har fået nogle flyers fra foreningen vi kan dele ud til forbipasserende ... der kommer bare ikke så mange forbi den morgen.

Der er blevet sørget for morgenmad - også til vores ikke-lockoutramte kolleger INDE på skolen. De kommer ud og hilser på os, ligesom ledelsen også står på den anden side og vinker til os. Det er en UNDERLIG situation.


Efter denne første manifestation samles vi i fælleshuset hos Ditte til faglig klub. Vi kontakter vores lockoutede kolleger på Viby skole for at høre om de vil være med til at danne en morgenfrisk kæde i morgen fra kl. 7.45-8.15. Vi få ikke fat i dem og beslutter os for at gøre det alene, men at rykke manifestationen ud til Viby Ringvej ved Q8, hvor der er mere trafik og liv og dermed større mulighed for at blive set.

Pernille skaffer materialer og melder sig frivilligt til at lave 2 bannere til i morgen tidligt. Hans skaffer kosteskafter.

Vi får udleveret en folder fra foreningen med oversigt over aktiviteterne de kommende dage. Næste punkt er allerede samme aften, hvor vi skal til stormøde i Scandinavian Kongres Center.

På trods af det groteske i vores situation har vi en hyggelig dag sammen og et meget opløftende medlemsmøde i Scandinavian, hvor vi også mødes med vores tjenestemænds-kolleger.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar