torsdag den 25. april 2013

Lockoutdag 17 - uge 4 ... hvad der skulle vise sig at være lockoutens sidste dag!

Denne dags lockout-aktivitet var Lærernes Lockout Loppemarked på Tangkrogen. Os lockoutede lærere fra Vestergårdsskolen havde været hjemme og tømme vores børneværelser, lofter, kælderer mm for ting og sager og andre lopper, som vi ville donere til den gode sag.

Det samme havde alle vores andre lockoutede kolleger i Århus og der var et mylder af boder og nysgerrige på Tangkrogen denne dejlige solskins eftermiddag.

Det var ikke bare muligt at handle gamle ting og sager med mere eller mindre høj brugsværdi, nej man kunne også høre god musik, få flettet sit hår, få massage, købe lækre boller og kager og andre lækre sager ...

Vi fik ikke udsolgt, men var alligevel godt tilfreds med vores salg ... og i det store hele må man sige at loppemarkedet var en stor succes idet at det samlede salg beløb sig til mere end Dkk 40.000,- til ÅLF's støttefond for økonomisk trængte lærere.

Stemningen blandt os deltagende lockoutede lærere var lidt blandet idet det længe ventede regeringsindgreb endelig kom denne formiddag. Mange af os havde tilbragt formiddagen med at se regeringens spidser udtale sig på tv ... og det var en meget underlig blanding af lettelse og skuffelse ... ja nærmest vrede de fleste af os følte; kørt over, tromlet ... det var ord, der føg i luften denne dag. Eller som vores egen formand udtalte det: "Dette er ikke et indgreb, det er et overgreb!"

Ålf's facebook side kan du se stemningsfulde billeder fra lockout-markedet

1 kommentar:

  1. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

    SvarSlet