tirsdag den 23. april 2013

Lockout dag 15 - uge 4

I dag havde Århus Læreforening inviteret til medlemskonference i Vejlby-Risskov Hallen.

Konflikten er gået ind i sin fjerde uge - hvilket nok ikke mange, hverken lærere eller forældre havde forudset. I den forbindelse havde ÅLF inviteret arbejdsmarkedsforsker Laust Høgedahl, der gav sin vurdering af aktuelle situation. I et klart, utvetydigt og bestemt underholdende sprog forklarede og beskrev Laust Høgedahl den såkaldte "Danske Model" samt forklarede, hvordan hele handlingsforløbet op til og under denne lockout har været. Bagefter var der mulighed for at stille spørgsmål og der kom mange interessante og tankevækkende spørgsmål fra salen.

Der var også et oplæg af en psykolog ... hvad var navnet? ... men han kom med nogle forskellige definitioner på stress og krise, gav eksempler på mails han havde modtaget fra lærere og samtaler han havde haft med lærere den sidste tid om deres reaktioner på at være lockoutet. Psykologen redegjorde for de forskellige psykologiske reaktioner vi lockoutede lærere har /kan få pga. de udfordringer, vi står i som lockoutede ... uden at vide hvornår og hvordan det slutter.

Igen var der mulighed for at stille spørgsmål fra salen eller komme med kommentarer og det var der igen flere der benyttede sig af.

Afslutningsvis talte vores kredsformand Søren atter engang til os og redegjorde for situationen som den ser ud nu på 4. uge. Det var atter engang en stor fornøjelse at høre Søren tale. Stor tak til ÅLF for endnu et godt arrangement.

I morgen er der atter en dag ... den starter med en kop kaffe og en snak på Viby Torv med skolens SFO pædagoger, der har inviteret for at vise deres støtte og opbakning. Det bliver skønt at se dem igen.

1 kommentar:

  1. I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

    SvarSlet